COVID-19 update

7 augustus 2020

In een eerder stadium brachten wij jullie op de hoogte over het niet doorgaan van de KLM Urban Trail Leeuwarden op zondag 19 april wegens COVID-19.

Helaas hebben we moeten besluiten alle evenementen van de KLM Urban Trail Series voor 2020 vanwege de coronacrisis definitief te annuleren. Het besluit is genomen in samenspraak met hoofdsponsor KLM. Ondanks enkele versoepelingen maken de beperkende overheidsrichtlijnen het onmogelijk om de unieke verkenningslopen door gebouwen, theaters, stadions en steegjes, veilig te organiseren op de manier zoals ze oorspronkelijk zijn bedoeld. De afgelasting is een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, maar is realistisch en noodgedwongen. De veiligheid en gezondheid van deelnemers, toeschouwers en medewerkers komen altijd op de eerste plaats.

De aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor 2021. Je hoeft hiervoor nog niets te doen. Op een later moment maken we de datum voor editie 2021 bekend en ontvang je meer informatie.
 
Lees hieronder de 
veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan even of je hem kunt vinden in onze FAQ of neem contact met ons op. 

 

Veelgestelde vragen