Event info

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
08.30 – 11.00 uur Ophalen startnummers
09:30 uur Startwave 1
09:50 uur Startwave 2
10.10 uur Startwave 3
10.00 uur Ontbijt na de finish
13.00 uur +/- Finish laatste loper, einde ontbijt

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTEN IN WAVES


Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke wave je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van wave, dan kun je dit zelf aanpassen (door in te loggen op jouw account), mits de gewenste startwave nog niet is uitverkocht;
  • Wijzigen van wave kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

REIZEN

Plan je reis ruim van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. De start en finish bevinden bij de Oldehoofstekerkhof. Hier kun je vanaf 08.30 uur o.a. jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en tas achterlaten. Hier finish je ook, waarna je jouw verdiende medaille en lekkere ontbijt ontvangt. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Wij adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen en gebruik te maken van de gratis tassenafgifte. Plan jouw reis op 9292.nl.

  • Als je uit Leeuwarden komt, raden we je aan om met de fiets te komen. Je hebt drie opties om je fiets te stallen, namelijk:
    Fietsenstalling Station Leeuwarden (24 uur - gratis)
    Fietsenstalling Zaailand - (11.30 uur - 18.00 uur - gratis)

  • NS Station Leeuwarden ligt op +- 1.0 km afstand (10 - 15 min lopen) van het Oldehoofstekerkhof.

  • Kom je met de auto, dan kun je (betaald) parkeren in één van de parkeergarages in de buurt van de Mariaplaats. 

STARTLOCATIE

KLM Urban Trail Series richt zich op 2021

We zijn voorzichtig hoopvol gestemd dat de KLM Urban Trail Series vanaf medio 2021 op een verantwoorde wijze georganiseerd kan worden. In overleg met de betrokken gemeentes en hoofdsponsor KLM werken we aan een kalender die we via de officiële kanalen zullen delen zodra de nieuwe data bekend zijn.

Lees meer