Event info

Deze informatie betreft editie 2021 en wordt bijgewerkt zodra nieuwe informatie voor handen is.

PROGRAMMA

Starttijden

Tijd Activiteit
09:30 uur Starttijd 1
09:45 uur Starttijd 2
10:00 uur Starttijd 3
10:15 uur Starttijd 4
10:30 uur Starttijd 5

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTEN IN TIJDSBLOKKEN


Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers per starttijd.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen welke tijd je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van tijd, dan kun je dit zelf aanpassen (door in te loggen op jouw account), mits de gewenste starttijd nog niet is uitverkocht;
  • Wijzigen van starttijd kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om op een andere tijd te starten.

REIZEN

Plan je reis ruim van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. De start en finish bevinden bij de Oldehoofsterkerkhof. Hier kun je vanaf 09:00 uur o.a. jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en tas achterlaten. Hier finish je ook, waarna je jouw verdiende medaille en lekkere ontbijt ontvangt. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Wij adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen en gebruik te maken van de gratis tassenafgifte. Plan jouw reis op 9292.nl.

  • Als je uit Leeuwarden komt, raden we je aan om met de fiets te komen. Je hebt drie opties om je fiets te stallen, namelijk:
    Fietsenstalling Station Leeuwarden (24 uur - gratis)
    Fietsenstalling Zaailand - (11.30 uur - 18.00 uur - gratis)
  • NS Station Leeuwarden ligt op +- 1.0 km afstand (10 - 15 min lopen) van het Oldehoofstekerkhof.
  • Kom je met de auto, dan kun je (betaald) parkeren in één van de parkeergarages in de buurt van het Oldehoofsterkerkhof. 

STARTLOCATIE