Inschrijven

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

Ook in 2020 kun je kiezen tussen 2 afstanden van ongeveer 5 en 10 km. 

Tarief inclusief ontbijt    € 26,50
Daginschrijving   € 30,00

GROEPSINSCHRIJVING

Je kunt je ook als groep (minimaal 10 tot maximaal 50 personen) inschrijven. Via een groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met alle startnummers ophalen. Je betaalt via iDeal. Hier wordt ook het tarief gehanteerd van €26,50 per deelnemer.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

5 km of 10 km

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km! Tijdens het inschrijven vragen we je om aan te geven welke afstand je van plan bent om te lopen. Dat is om ons een indicatie te geven; je zit hier dus niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing nog kiezen voor de 5 km of de 10 km. Voor beide afstanden wordt hetzelfde tarief gehanteerd. De start en de finish van beide routes zijn op dezelfde plek.

T-SHIRT

Voor de derde KLM Urban Trail Leeuwarden is er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. 
Sta jij al ingeschreven? Je kunt een shirt bestellen door in te loggen op jouw account en te klikken op 'voeg producten toe'.

Bekijk het ontwerp hier in het groot. De maattabel kun je hier vinden. 

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer
  • Naam op je startnummer
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 5 km of 10 km
  • Een medaille na de finish
  • Een heerlijk ontbijt na de finish
  • Gratis tassenafgifte
  • Verzorgingspost op ongeveer 5 km


Extra opties

  • Een KLM Urban Trail Leeuwarden hardloopshirt voor € 20,00.
  • Speciale actie voor een MyEnergyLab Trainingsschema. Voor € 5,00 ontvang je een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode per mail.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in waves vertrekken. Als deelnemer kun je bij jouw inschrijving zelf kiezen in welke wave je wilt starten. Wil je later wijzigen van wave dan kun je dit zelf aanpassen in jouw account (in de bevestigingsmail heb je het wachtwoord van jouw account ontvangen) mits de andere wave nog niet is uitverkocht. Wijzigen van wave kan tot en met twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

KLM Urban Trail Leeuwarden: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de KLM Urban Trail Leeuwarden en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer