Inschrijving tweede KLM Urban Trail Leeuwarden geopend

images

Na een succesvolle eerste editie keert op zondag 23 juni het populaire evenement, de KLM Urban Trail Series, terug naar Leeuwarden met een vernieuwd parcours. Vorig jaar was het evenement met 2.000 deelnemers uitverkocht. De binnenstad van Leeuwarden vormt opnieuw het decor van dit spectaculaire evenement. De inschrijving voor de tweede editie is vanaf vandaag geopend.

Ook de komende editie wordt weer bijzonder. Een aantal bekende locaties, maar ook heel wat plekken die Leeuwarders niet goed kennen, worden in het parcours opgenomen. De eerste spraakmakende locaties zijn nu al bekend: Post-Plaza Hotel & Grand Café en De Blokhuispoort. De komende weken worden de andere locaties stap voor stap bekendgemaakt.

5 km of 10 km
Deelnemers kunnen bij inschrijving kiezen voor hardlopen of wandelen. Op het parcours is het nog mogelijk om te kiezen voor de 5 km of 10 km bij de splitsing. De start- en finishlocatie is voor iedereen gelijk.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Leeuwarden op een andere manier wilt leren kennen, is de KLM Urban Trail Leeuwarden op zondag 23 juni wederom een absolute must. Door de populariteit van het sportevenement wordt er aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond, duurzaam én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporters van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 km of 10 km kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van de stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

KLM Urban Trail Leeuwarden: COVID-19 update

We hebben helaas moeten besluiten alle trails van de KLM Urban Trail Series 2020 vanwege de coronacrisis definitief te annuleren. Alle aangeschafte startbewijzen van de editie 2020 blijven geldig voor de editie in 2021.

Lees meer