Parcours KLM Urban Trail Leeuwarden bekend!

images

Op zondag 23 juni gaat de tweede editie van de KLM Urban Trail Leeuwarden van start op het Oldehoofsterkerkhof. Deelnemers die rennend of wandelen mee kunnen doen krijgen de keuze om een vernieuwd parcours van 6 km of 10 km af te leggen waarbij door en langs bijzondere gebouwen gelopen wordt. Een aantal muzikale acts, die op verschillende locaties op de route te vinden zijn, maken het parcours compleet.

De tweede editie van de KLM Urban Trail Leeuwarden voert de lopers door en langs twintig iconische locaties in het historische centrum van Leeuwarden. De start- en finishlocatie zijn te vinden op het Oldehoofstekerkhof. De route brengt de lopers onder meer door Post-Plaza Hotel & Grand Café en de Blokhuispoort. Nieuw op het parcours zijn onder andere de Intratuin, WaterCampus Leeuwarden en de brandweerkazerne. Het volledige parcours met alle locaties is <hier> te vinden. De deelnemers starten op zondag 23 juni om 10:00 uur en krijgen na de finish een medaille én een ontbijtpakket aangeboden. Klik hier voor het volledige parcours.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Wij vliegen je comfortabel en rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen. Vanaf daar is het aan jou om je ontdekkingsreis te vervolgen. Met een paar hardloopschoenen in de koffer ligt de wereld aan je voeten.

Inschrijven
Voor de tweede editie van de KLM Urban Trail Leeuwarden hebben zich al enorm veel sportievelingen uit Leeuwarden en omstreken ingeschreven. De eerste startwaves beginnen vol te raken. Je kunt je hier nog inschrijven.