Inschrijving derde KLM Urban Trail Leeuwarden geopend

images
Na twee geweldige edities keert op zondag 19 april het populaire evenement, de KLM Urban Trail Leeuwarden, terug met een vernieuwd parcours. De binnenstad van Leeuwarden vormt opnieuw het decor van dit spectaculaire evenement. De inschrijving voor de derde editie is vanaf vandaag geopend.
 
Ook de komende editie wordt weer bijzonder. Een aantal bekende locaties, maar ook plekken die Leeuwarders niet goed kennen, worden in het parcours opgenomen. De eerste spraakmakende locaties zijn nu al bekend: De Elfstedenhal en Hotel-Café ’t Anker, “We zijn ontzettend trots om dit jaar onderdeel te zijn van de KLM Urban Trail Leeuwarden”, zegt Chris van der Leij van Hotel-Café ’t Anker. “We zullen alle deelnemers, die door het oudste familiehotel van Leeuwarden lopen, van een geweldige beleving voorzien. Deelnemers lopen niet alleen door het hotel, maar ook door het café, langs de biljarttafels en door het restaurant. De komende weken worden de andere locaties stap voor stap bekendgemaakt. Ongeveer twee weken voor het evenement is de gehele route bekend voor de deelnemers.
 
Twee afstanden en startwave keuze
Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van deze prachtige KLM Urban Trail. Deelnemers kunnen op het parcours kiezen of ze 5 km of de 10 km lopen. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie, namelijk het Oldehoofsterkerkhof. Daarnaast kunnen de deelnemers voor het eerst aangeven in welke wave ze willen starten. De deelnemers worden na hun inspanning beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Inschrijven
Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Leeuwarden op een andere manier wil leren kennen, is de KLM Urban Trail Leeuwarden op zondag 19 april wederom een absolute must. Door de populariteit van het sportevenement wordt aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.
 
KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 12 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.
Inschrijving KLM Urban Trail Leeuwarden geopend

De inschrijving is geopend. De derde editie vindt plaats op zondag 12 september 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.