Een KLM Urban Trail Leeuwarden vol verrassingen maakt van 4e editie een groot succes

images

Heerlijk hardloopweer, een verrassend parcours en een prachtige start- finishlocatie waren de basiselementen voor een zeer geslaagde vierde editie van de KLM Urban Trail Leeuwarden.

Het was lekker druk bij het ophalen van de startnummers. Iedereen kon op tijd van start in de frisse herfstzon. Het waren ideale omstandigheden voor een prachtige dag in Leeuwarden. Bij de finish werd vol bewondering gesproken over de prachtige locaties op het parcours.

Na het startschot liepen de deelnemers een stedelijke route van 5 of 10 km door de binnenstad van Leeuwarden. De vierde editie genoot van een aantal speciale locaties. Zo was er een feestelijke stemming in het stadion van SC  Cambuur. De band in het stadhuis was enorm populair onder de hardlopers en uiteraard mocht het prachtige terras van Sophias niet ontbreken tijdens dit hardloopfeest.

Onderweg konden de deelnemers genieten van de mooiste locaties van Leeuwarden met verrassende elementen, zoals een dansvloer met dj, de oude gevangenis en een klimwand. Uiteindelijk eindigde de KLM Urban Trail Leeuwarden uiteraard met de welverdiende medaille.

Kalender 2022
Er vinden dit najaar nog 5 KLM Urban Trails plaats in bijzondere steden door heel Nederland. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Rotterdam (9 oktober) en Delft (23 oktober).

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de meeste bijzondere locaties uit een stad.

Foto's en aftermovie
Hou onze Facebook en Instagram kanalen in de gaten. In de loop van de week plaatsen we daar nog veel meer toffe foto's en de officiële aftermovie!