Vorige edities

2021

KLM Urban Trail Leeuwarden 2021

Derde editie KLM Urban Trail Leeuwarden een groot succes

Nadat vorig weekend Utrecht in het teken stond van de Urban Trail, was dit weekend Leeuwarden aan de beurt. Zondag 12 september stond het Oldehoofsterkerkhof in het teken van de derde editie van de KLM Urban Trail. Met voldoende voorzorgsmaatregelen en een ruime startstraat vertrokken ongeveer 1000 deelnemers verspreid Leeuwarden in. Mede door het weer, wat zorgde voor ideale loopomstandigheden was ook de derde editie van de KLM Urban Trail Leeuwarden een groot succes.

Foto's Aftermovie
2019

KLM Urban Trail Leeuwarden

Tweede editie succesvol verlopen

Zondag 23 juni stond het centrum van Leeuwarden voor de tweede keer in het teken van de KLM Urban Trail Series. Duizend deelnemers stonden aan de start van een sfeervolle editie en genoten van een vernieuwd parcours dwars door de historische binnenstad van Leeuwarden. Hoogtepunten van het parcours waren de brandweerkazerne, Intratuin en WaterCampus Leeuwarden.

Foto's Aftermovie Magazine
2018

Leeuwarden Urban Trail

Fantastische eerste editie Leeuwarden Urban Trail

Ruim 2000 deelnemers deden mee aan de eerste Leeuwarden Urban Trail. Het was een fantastische dag vol zon en enthousiaste deelnemers. Het parcours leidde langs en door 19 toffe locaties. Tot volgend jaar!

Foto's Aftermovie Magazine